Donk

In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m2 tot 130 m2.

Elft

In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van een tweekamerappartement van circa 50 m2 en 65 m2 tot een driekamerappartement van circa 72 m2 tot 121 m2. Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen tot maar liefst 149 m2.

In Hart van de Waalsprong komen circa 500 koop- en huurwoningen, verdeeld over meerdere bouwdelen. Deze hebben elk een naam gekregen die verwijst naar de flora, fauna of landschappelijke elementen in het stroomgebied van de Waal.

In fase 1 van Hart van de Waalsprong komen in gebouw Donk en gebouw Elft naast winkels en huurappartementen ook koopappartementen. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het gezellige winkelplein.

Appartementen in Donk en Elft Alle appartementen in de appartementsgebouwen Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk (Mosa), sanitair (Villeroy&Boch en Hansgrohe) en een keuken (Siematic of Bruynzeel). Daarnaast spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Kijk voor nog meer voordelen op het gebied van duurzaamheid op de website. Bij zowel gebouw Donk als Elft zijn op de begane grond de winkels gelegen. Daarnaast zijn op de begane grond de privé entree naar de koopappartementen gelegen als ook de fietsenstalling specifiek voor de koopappartementen. Aan de achterzijde is de hellingbaan met toegang naar het parkeerdek. De portiekappartementen in gebouw Elft hebben een eigen entree en een individuele berging op de begane grond (en een eigen Vereniging van Eigenaren). De naastgelegen huurappartementen hebben een eigen entree en fietsenstalling. De huurappartementen hebben ook hun eigen galerij en de koopappartementen en huurappartementen zijn dus in het gebouw gescheiden van elkaar. Ieder heeft ook een eigen Vereniging van Eigenaren. Parkeren kan (afhankelijk van het appartementstype) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, middels een vaste parkeerplek of de mogelijkheid voor een parkeerabonnement.

Creatieve woonideeën Bijna alle appartementen hebben de mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de afwerking en inrichting van je appartement. Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuw appartement gaat inrichten. Je krijgt altijd een gesprek voor al jouw persoonlijke meerwerkwensen met de kopersadviseur van Dura Vermeer. Voor het sanitair en tegelwerk kan je terecht bij Thuis. Maar wij bieden je bij Hart van de Waalsprong voor de appartementen in gebouw Donk en Elft ook de mogelijkheid om met een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Niet alleen voor de keuken, maar ook voor je interieur. Naast advies kun je hier ook terecht voor de aankoop van een vloerafwerking en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires. Zodra het appartement is opgeleverd, kunnen zij aan de slag en kan jij je droomappartement in zonder te klussen.

Parkeerdek appartementengebouw Donk

Parkeerdek appartementengebouw Elft