De inrichting en indeling van jouw woning

De appartementen in Hart van de Waalsprong worden in de basis al heel compleet opgeleverd met een keuken, sanitair en tegelwerk. Maar heb je persoonlijke woonwensen? Dan horen we dat graag. Op de keuzelijst onder verkoopdocumentatie staan nog volop mogelijkheden waarmee je van jouw woning echt iets eigens kunt maken.

Keuzetraject Na aankoop van het appartement word je door de kopersadviseur van de aannemer uitgenodigd voor een koperskeuzegesprek. Tijdens dit gesprek kun je nog tal van keuzes maken. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van bijvoorbeeld extra elektra- en of lichtpunten tot het aanbrengen van loze leidingen voor bijvoorbeeld jouw thuisnetwerk. Of het kiezen van bijvoorbeeld andere deuren behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het sanitair en tegelwerk kan je terecht in de showroom van Thuis. Wil je wat anders dan de basis? Geen enkel probleem, in de showroom van Thuis bieden we je graag alle ruimte om al jouw persoonlijke woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Homestudios Voor de keuken kan je terecht bij Homestudios. Onder de verkoopdocumentatie vind je de basis keuken (van Siematic of Bruynzeel) die wordt aangeboden. Uiteraard is het ook hier mogelijk om je keuken aan te passen naar jouw eigen woonwensen. Daarnaast bieden wij je bij Hart van de Waalsprong voor de appartementen in de gebouwen Donk en Elft ook de mogelijkheid om met een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Niet alleen voor je keuken maar ook voor je interieur. Naast advies kun je hier ook terecht voor de aankoop van een vloer- en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting en meubels & accessoires. Zodra het appartement is opgeleverd, kunnen zij aan de slag en kan jij je droomappartement in zonder te klussen. Hoe ideaal is dat!