WELKOM BIJ HOMESTUDIOS

Welkom bij Homestudios

MET HOMESTUDIOS KAN JE THUISKOMEN

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwappartement krijgt overhandigd, is het belangrijk dat jouw nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Gelukkig sta je er niet alleen voor: Homestudios begeleidt jou bij het maken van keuzes om van jouw nieuwe appartement straks een persoonlijk thuis te maken. Met informatie en inspiratie die je nodig hebt, unieke woonklaarmogelijkheden voor keuken, wand- en vloerafwerking, deskundige specialisten en een inspirerend experience center.

Keuken

De ideale keuken? Die is voor iedereen anders, want wat een keuken in huis moet hebben, hangt af van flink wat variabelen. De samenstelling van het gezin bijvoorbeeld, maar ook de vraag hoe een gemiddelde dag in jouw huishouden verloopt. In het Homestudios experience center heb je straks alle vrijheid om een keuken naar jouw wensen en woonstijl samen te stellen onder begeleiding van een kundige keukenspecialist van Bruynzeel Keukens of Siematic.

Interieuradvies

Hoe creëer je een samenhangend geheel met bestaande persoonlijke spullen en nieuw aan te schaffen woonitems? Hoe zorg je dat je nieuwe woning een functionele indeling krijgt? Welke meubels laten jouw woning groter lijken en welk meubel moet eigenlijk waar? Welke kleuren, materialen en vormen ondersteunen de gewenste woonstijl en sfeer? En wat als jij en je partner een totaal verschillende smaak hebben of jijzelf verschillende stijlen leuk vindt; hoe zorg je dan voor een evenwichtige balans? Zoveel vragen die aan de orde komen als je een nieuwe woning gaat inrichten. Gelukkig sta je er niet alleen voor; onze interior designer helpt jou met het maken van de juiste persoonlijke keuzes.

Wand- en vloerafwerking

Met goed gekozen wand- en vloerafwerking maak je de gewenste sfeer in huis helemaal af. Hattelli heeft een gevarieerd aanbod in vloer- en wandafwerking, passend bij jouw woonstijl.

Raamdecoratie en maatwerkkasten

De juiste raamdecoratie en passende maatwerkkasten geven een luxe finish aan jouw toekomstige woning. Van op maat gemaakte houten jaloezieën tot maatwerk(inbouw)kasten om de ruimte in huis optimaal te benutten; Hattelli heeft een uitgebreid assortiment, passend bij jouw wensen.

Woonstyling

En als alles dan helemaal naar wens is afgewerkt kan je via de webshop van Homestudios een duik nemen in de wondere wereld van woonstyling. Met meer dan 4000 producten van De Rebellenclub en Maretti Lighting zet je met een bezoek aan de Homestudios webshop een mooie volgende stap naar jouw nieuwe thuis.