Deze nieuwe woonwijk leeft van alle kanten!

Een plek om te wonen, te werken en te relaxen!

Een bruisende wijk voor iedereen!

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. De nieuwste wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en spoorlijn. Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét woon- en winkelhart van stadsdeel de Waalsprong.

Spannend stedelijk In Hart van de Waalsprong komen 500 koop- en (sociale) huurwoningen en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden. De nieuwe stadswijk heeft een uitgesproken eigentijds karakter door zichtbare duurzaamheid, water en groen, een spannende stedelijke architectuur en een opvallend centraal plein. Alles komt samen in het kloppende Hart van de Waalsprong.

Ontspannen sfeer In het nieuwe stedelijke hart van de Waalsprong ervaar je het nieuwe stadse wonen. Een plek waar alle bewoners van de Waalsprong en andere bezoekers graag komen voor de dagelijkse voorzieningen en gezelligheid. Het is er levendig, maar niet hectisch. Gezellig, maar niet benauwend. De prettige inrichting, slimme parkeer- en mobiliteitsoplossingen en de zichtbare nabijheid van het groene landschap zorgen voor een ontspannen sfeer.

Volop variatie Hart van de Waalsprong is een bruisende, stedelijke nieuwe woonwijk voor iedereen. Er komen verschillende woningtypes, verspreid over een aantal bouwdelen. Sommige woningen liggen boven de winkelvoorzieningen; andere liggen geclusterd rondom binnenhoven. Er komen studio’s, lofts, appartementen, levensloopbestendige en grondgebonden eengezinswoningen. Voor elk wat wils dus.

10 pluspunten

Hart van de Waalsprong

1

Prachtige moderne woningen voor iedereen

2

Duurzaam en energieneutraal wonen

3

Winkelcentrum naast de deur

4

Groen autorijden en fietsen

5

Op steenworp afstand van hartje Nijmegen

6

Een heerlijke groene omgeving

7

Alle voorzieningen dichtbij

8

Dicht bij de grote uitvalswegen rond Arnhem en Nijmegen

9

Autoluw centrum

10

Gezellig centraal ontmoetingsplein

Voor meer infomatie kun je terecht op de website