De inrichting en indeling van jouw woning

De woningen in Hart van de Waalsprong worden in de basis al heel compleet opgeleverd met een keuken, sanitair en tegelwerk. Maar heb je persoonlijke woonwensen? Dan horen we dat graag. Op de keuzelijst staan nog volop mogelijkheden waarmee je van jouw woning echt iets eigens kunt maken. Je leest er meer over bij ’keuzetraject’.

Keuken Je woning in Hart van de Waalsprong wordt opgeleverd met een Bruynzeel keuken. Deze is standaard voorzien van een inductie-kookplaat, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en een afzuigkap. In de showroom van Bruynzeel kun je de keuken nog geheel aanpassen aan jouw wensen. De keuze is aan jou!

Sanitair en tegelwerk In het toilet en de badkamer komt sanitair uit de stijlvolle en authentieke collectie O.novo van Villeroy & Boch. Op de wanden komen witte tegels met een formaat van 25*40 centimeter. De antraciete vloertegels hebben een afmeting van 30*30 centimeter. Voor zowel het sanitair als tegelwerk geldt dat je nog allerlei keuzes kunt maken.

Keuzetraject Na aankoop van de woning word je door de kopersbegeleider van de aannemer uitgenodigd. Tijdens dit gesprek kun je nog tal van keuzes maken. Hierbij kun je denken aan het plaatsen van bijvoorbeeld extra elektra- en of lichtpunten tot het aanbrengen van loze leidingen voor bijvoorbeeld jouw thuisnetwerk. We bieden je graag alle ruimte om al jouw persoonlijke woonwensen werkelijkheid te laten worden.