WINKELGEBIED

1. Zichtlocatie


Dit hoekpunt aan de Graaf Alardsingel markeert op een bijzondere manier de toegang tot het nieuwe stadshart. In de gevel is in bakstenen een rood hart verwerkt. Dit is de (parkeer)route naar alle winkels, woningen en voorzieningen. In de plint bevinden zich twee units die geschikt zijn voor dienstverlening, bijvoorbeeld een kapper en een fitnessruimte.

2. Van parkeergarage naar versstraat


De auto kan worden geparkeerd in de grote parkeergarage. Hier is plaats voor 300 auto’s. Vanaf de parkeergarage loop je rechtstreeks de versstraat in met een groot aantal lokale smaakmakers op het gebied van food.

3. Versstraat (N-Z)


In de versstraat is ruimte voor versspeciaalzaken bijvoorbeeld een bakker, (biologische) slager, slijterij, visboer of een kaas- en notenwinkel. Ter hoogte van het stadsplein bevindt zich aan weerszijde de entree naar de supermarkten Aldi en Albert Heijn.

4. Blik op blok F en G


Bij het gezellige stadsplein aangekomen, zijn aan de overzijde de contouren van de blokken F en G te zien. Deze liggen aan de brede stadsstraat waar landelijke filiaalbedrijven en enkele service- en dienstverlenende units een plek kunnen krijgen. Naast Albert Heijn bevindt zich ook de entree naar de parkeergarage boven de supermarkt.

5. Stadsplein (Z-N)


Op het opvallende en gezellige stadsplein is ruimte voor horeca met terrassen, markten en kleine evenementen. Centraal op het plein is een waterspeelplek voor kinderen, die in de winter wellicht ook gebruikt kan worden als kleine ijsbaan.

6. Stadsplein (W-O)


Vanaf de brede stadsstraat is zicht over het gezellige plein de versstraat in. Links en rechts van de versstraat bevinden zich de entrees naar de supermarkten Aldi en Albert Heijn. Op de markante hoek is een bijzondere horeca unit over twee verdiepingen beschikbaar. Een mooie plek waar eten, drinken, ontmoeten en werken samen kan komen.

7. Brede stadsstraat


De stadsstraat heeft een kenmerkend breed stedelijk profiel. Hier is ruimte voor landelijke filiaalbedrijven. Maar ook voor een aantal service en dienstverlenende units. Denk hierbij aan een opticien/audicien, kapper of hypotheekadviseur. De stadsstraat loopt langs het stadsplein.

8. Versstraat (Z-N)


Vanaf het stadsplein loop je weer snel en makkelijk terug naar de parkeergarage aan het einde (of begin) van de verstraat.